sjuk

hej hopp!
Idag mår jag lite bätre, men jag har fortfarande väldigt onte i huvudet! jag hoppas att det går över snart för nu är jag trött på att vara sjuk!
nu måste jag dra puss på er!

Aldrig mer kök =)

hej på er!
Idag har jag haft min sista mat/kökslektion ever! äntligen säger jag bara, de ska bli så himla skönt att  slippa de nu!  Så nu blir det fokus på servering!  Nu är jag väldigt trött efter en lång dag. jag har också ont i huvudet hoppas de går över snart.
Nu ska jag nog ta en power nap.  see ya puss puss

Rubrik

hejsan! läget?
Idag har jag sovit ut så nu är jag faktiskt väldigt pigg =). Jag har varit nere på stan och jag hitta en massa fint =) Men jag köpte inte allt hahaha. Jag köpte en polo-tröja och en bh från HM.  Sen har jag hittat Bar set som jag önskar mej! sen funderar jag också på att köpa ny mobil. För min gammal,  har börjat krångla.
nu ska jag gå och umgås med syster som är här på besök. puss på er!

School

Godmorgon!
Idag år jag väldigt trött och skulle helst vilja stanna hemma och sova! Men det går ju inte haha. För då missar jag ju en massa i skolan. Jag hoppas att jag blir piggar snart!
nu måste jag dra till skolan, bloggar kanske mer senare.  puss puss

Rubrik

Hejsan på er!
Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen jag vet!
Men nu tänkte jag att det var dags att börjar igen=) Jag har en förkylning som vägrar bryta ut helt, så jag går  runt och är lite småförkyld hela tiden, de e lite drygt.  Idag har jag inte mkt, har haft matprofil, som det bara är 1 gång kvar på. idag var det faktiskt väldigt roligt, för vi fick sätta ihop en förätt och en huvudrätt, bara vi använde lax. Och jag gjorde en grönsak cocktail med sesamoja och lime sås och till huvudrätt gjorde jag stekt lax, ugnsrostade rot saker, potatis, som kokat i citronvatten och en basilika och vitlök sås som var jätte god=) Sen skulle vi baka bröd också, men det gick inte så bra. för först ville det inte jäsa och när det väl hade jäst, så  blev det inte klart i ugnen hahaha. Men sånt händer ibland. det var också några som gjorde desserter. Men jag valde att vara lite nyttig idag! Vet ni vad jag har bestämt jag har godis löfte. eftersom jag äter så mkt godis. så nu får vi se hur lång tid jag lyckas hålla de. Men jag får ju äta glass, bakverk och nötter så det kommer nog gå bra!
Nu ska jag gå och fixa mig nåt gott att äta. puss puss.

Till minne av Alfred

R.I.P my dear puffis! Hoppas du nu får Springa tillsammans med Blaise och Morris!   Hoppas vi ses igen någon gång! Det kommer bli tomt här nu.   Du kommer alltid leva kvar i mitt hjärta!
Många kramar och pussar från din Emmy

Bad News

hej hopp!
Idag har det varit riktigt höst väder här och jag har tyvärr inga bra nyheter att dela med mig av. Alfred har varit jätte sjuk de senast veckorna, så vi har bestämt att avliva honom Imorgon.  så Idag har han blivit riktigt bort skämd. Han har gjort mycket gott  och spridit glädje åt många!  Så idag har vi tagit massa bilder på älskingspuffen.  Jaah, han har fått många namn genom åren bl.a  kampfred, knäfred mm. kärt barn har många namn som man brukar säga, men i det här fallet blir det väl Kärt hund har många namn! Jag kommer sakna honom så mycket, de kommer bli tomt här!
NU kan jag inte blogga mer för nu fylls min ögon med tårar!   Bloggar kanske mer imorgon om jag har lust. puss på er och hoppas ni har det bra!

hej gott folk=)

heej! läget med er gott folk?
Idag har jag haft borderkation och servering. på dekorationen var det jag som fick välja blommor och servetter=) Jag valde att ha lite höst tema.  Så de blev röda och orange blommor, samma färg var det på servetterna.  bilder kanske kommer senare! Sen hade vi servering, men det kom inga  gäster. Så de var väldigt tråkigt. Men imorgon har vi iallafall gäster. hoppas det blir roligare då!
Nu ska jag sätta mej och plugga! puss puss

hello

hej på er!
idag har jag varit hos doktorn och fått ögondroppar så nu har jag väldig stora pupiller haha =P MIn förkylning har blivit lite värre tyvärr, men jag hoppas att  de vänder nu.
Neh nu börjar basketen igen så nu måste jag dra! puss på er

Måndag idag

hej på er!
visst har helgen gått fort? de tycker iallafall jag.
Idag har jag haft matprofil och nu är det bara 3 ggr kvar sen slipper jag kök resten av året yippi=)
Så håller jag på att bli sjuk också inte bra! så nu ska jag dricka houngs te och äta vitlök så blir jag säkert frisk snart!
neh, nu ska jag ut i de fina vädret! puss

Tooodaaaayy

Hejsan!
Idag har jag varit i stugan och fiskat=) jag fick 2 abborrar en bamse och en lite mindre!  Sen var jag och klippte gräset hos farmor och farfar. Så nu är jag rik haha=)  Till middag blir det stekt abborre, aborrsalsa och dillstuvad potatis!
nu ska jag äta. puss på er!

Dagen

hej!
idag blir det en snabb bloggning, för nu börjar basketen igen =) men Idag har jag ätit netting( ål som är rökt) det var mycket mycket gott=) bloggar kanske mer i halv tid.
puss så länge!

Natti

Go kväll!
Idag har jag chillat och kollat på kristallen.  jag har inte nåt intressant att dela med mej om, men nu vet ni att jag lever iallafall ;P
puss puss

Tjolahopp hopp

hejsan på er! har ni haft en bra dag?
de har jag haft, jag hade min första serverings lektion idag, de var jätte kul =D. jag var hovmästare idag och de gick faktiskt väldigt bra idag. Ikväll blir det basket igen hihi (A) men nu är det basket VM så då måste man ju passa på eller hur? Idag är det först USA- Tunisien och senare ikväll är det Argentina- Serbien.
nu ska jag dra och kolla på basket =) ha de puss på er
kommentera gärna!

RSS 2.0