lite blandat

hej bloggen! idag har jag blivit förkyld igen=(. men jag har tagit de lungt och liggat på min studsmatta och solat.  jag hoppas jag blir brun. jag har börjat läsa en nya bok på engelska den är skit bra. den heter pirats och handlar om tjej vars färeldrar är pirater, men hennes mamma dog när hon föddes. jag rekomenderar alla att läsa den. idag var min mamma på stan och jag fick massa nya kläder bl.a fick jag en vit top med skit cool rygg. sen fick jag också en zip tröja, en skit cool t-shirt med tryck och linen med inerbehå. sedan har jag hittat en jätte söt klänning på hotrod vodoo. de har skit söt klänningar. den som jag vill ha ser ut så här:574327-2

de är äntligen sommar =)

hej bloggen! idag har de varit sol och varmt viket jag tycker är jätte skönt. Tills vår dumma idrotts lärare kjell förstör min dag! jag går på gympan och är med på bränbollen, sedan känner jag att mitt knä håller att paja och inte kan vara med,men när jag säger de till kjell blir han bara sur och säger jaha, okejdå! jag hatar kjell alltid är det mej och min kompis linnea som är han hat objekt. men när de som aldrig kommer på gympan kommer så e han så gullig och snäll mot dem! han e dum i huvdet.

efter skolan åkte jag ner på stan med vickan. vi går till donken och köper glass. jag köper sunday solero och hon någon ny brownie och choklad glass. sedan går vi till bryggan och plugga so. för vi har ju so prov imorgon =s. jag kommer fejda på de! men Inga har ju sagt att jag inte kan få mer en IG, för att jag gör inte de jag ska. jag har lämmnat in allt man ska lämmna in och jobbar på lektionerna, sedan har jag klarat 1 prov. men ett G kan jag inte få säger hon. hon e fan galen!  de ska bli skönt och sluta på berga! de är ju bara 2 och en halv vecka kvar =D. jag ska börja på ekebygymnaiset och gå resturang. de kommer bli nice.
nu måste jag gå. puss och kram

lärana på vår cp skola!

hej bloggen! jag ska berätta om berga skolans kassa lärare! ja, vi kan börja med Inga! hon e vår so lärare och pms dynget runt. hon  får ryck för minsta lilla fel man gör t.ex när jag var på flum humör och började as garva åt en teknad bild i so boken. Inga börjar skrika: de här e inte roligt, man skrattar inte åt sån här! sen sa hon en annan gång sa hon att jag hade IG i so , men du kommer klara son någon gång! men snälla sånt vilja jag inte vet! den kärringen borde gå i pension, hon är ju fan 60!

nu ska jag berätta om bergas blåsta mattelärare och kemilärare lillian! jag ska ha ett kemi prov, jag frågr om jag får sitta utanför. de får jag! jag fuskar en del. men nu till slutet av lektionen kommer hon ut och säger att jag ska lämmna in provet, jag har inte hunnit klart, hon går igenom provet med mej! sen frågar hon om jag vill fortsätta med provetnästa lektion. jaag säger att jag vill ha exat det här provet och pekar på mitt prov. då säger lillan de ska vi nog ordna och går lenedes där ifrån. ah juste jag glömmde de berätta de roligaste. jag snackar i telefon med en kompis och lillan kommer ut. pratar du telefon frågar hon. nej svarar jag. jo, de gör du säger lillan. min kompis säger lägg på och jag gör de. sen står lillan och kollar på mej med stora undrarnde ögon. jag säger att det är min mamma som ringde, de hade hänt en sak sa jag. jaha, okej sa lillian och såg föstånde ut! hahaha va blåst man kan var. 
 
jag bloggar mer senare. puss och kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0