Whats up people?

Yo yo yo!
jag är så grymt skoltrött nu bläh. men men det är bara att härda ut. egentligen borde jag väl gör truism nu men jag orkar inte haha.  Om två och en halvdag är det lov, ska bli awesome. Då blir det Uppsala det ska bli kul! Hoppas det kommer hända mycket! Vi har en bild på frysen på en fisk vid ett korall rev, det får mig att längta utomlands jätte mycket. Nu vill jag bort från kylan till solen och värmen =) vet ni vart man kan få tag på någon billig resa? är det några som vill hänga på föresten?
nu måste jag dra. puss på er och Ha de!

Bläh

hej!
jag känner att jag inte har nåt roligt att dela med mej av!  men jag ska bli bättre på att blogga jag lovar. men just nu känner jag att mitt liv är fett tråkigt och enformigt. så jag vet inte vad jag ska skriva om hahaha.  men anywawe så har jag illafallll väldigt mycket i skolan, så nu måste jag dra och plugga.
puss på er

Bläh

Hejsan!
Just nu sitter jag och jobbar med turism frågor. men det är så sjukt ointressant, så jag har lite svårt att koncentrera mig! Vi håller på med Sverige landskap, euro och Eu. visst det är ju bra och veta, men det är inte intressant precis. det är bara teoretiska saker! jag skulle vilja gör något mer praktiskt(A) men men, nu är det som det är och jag ska ta mig genom detta kurs!  om 1 timme ska jag iväg på corepass med mamma. det ska bli skönt att träna lite!
nu ska jag fortsätta svara på frågor. puss på er!

Sovmorgon =)

hejsan på er!
Idag började jag halv 1 eftersom jag inte hade någon turism. Det var väldigt skönt!  Så jag sov till halv 11, så himla nice! men ändå är jag inte ut sövd, ibland undrar jag om jag kan bli helt ut-sövd, jag sover ju bra, om man bortser att jag vaknar efter varje dröm som jag har, och jag har nästan bara dröm sömn. så här ska de var när man sover: dröm-sömn djupsömn, dröm-sömn djupsömn och så vidare. men för mig är det så här: dröm-sömn, dröm-sömn, drömnsömn, drömsömn, djupsömn, drömsömn och så vidare.  så jag sover väl inte särskilt bra tror jag iallafall!
Nu till något helt annant som ni vet så har jag varit på Rånäs slott i helgen och jag funderar på åka dit snart igen någon som vill hänga på? =) vore ju kul att få sällskap hahaha XD
nu ska jag fixa lite i köket see ya puss puss

hej hopp i stugan

tjenare! nu i helgen har jag varit på rånäs slott med familjen och respektive på rånäs slott. det var väldigt fint! sen har jag också haft mitt projektarbete igår, ni vet bröllopet och det gick väldigt bra. så himla skönt att det är över!
här kommer lite bilder från Rånäs :
mitt hotellrum
ser ni att det ser ut som att 1 anka har frisyr? den håller på att ömsa fjädrar för vintern. men visst ser det roligt ut?
Slottet
höst
fler bilder kanske kommer senare! puss puss


hitta 1 till mobil =)

Tycker ni att jag ska ta den här istället? för de andra?

Mobiler!

Ska jag ta några av det här eller ?
Eller ska jag köpa den här? som är mkt mindre?
vad tycker ni? hjälp mej att välja!

komentera

hej på er! Jag tycker ni måste bli bättre på att komentera!
just nu sitter jag hemma, men ska snart dra tillbaka till skolan. men vi hade håltimme så i 2 tim.  jag måste köpa ny mobil. Eftersom min håller på att paka ihop.
men nu måste jag dra puss

RSS 2.0