Tisdag 24 mars 2009

Tjena bloggen och alla läsare!  Jag sitter i skolan och har data kunskap . 

Senare idag ska jag hänga med Lizzy  när hon ska söka sommar jobb på grangården.  Jag ska också söka sommar jobb, jag funderar på att söka jobb på scandic som frukost värdinna eller sevitris( för där vet dem vem jag är för jag prao där förut) eller så ska jag söka jobb på hunddagiset i flogsta. Men jag vet inte om de har öppet på sommarn. fast man kan ju alltid hoppas. Sen kanske jag ska söka jobb någon ananstans på en resturang eftersom jag går på ekebygymnasiet HR-linjen, så har jag ju servering A och kunskaper om kök. jag vet inte om det räcker. Vet ni det? 

Nu ska jag göra min uppgifter! puss

Det är inte roligt!

Hej bloggen och alla läsare.

Idag har jag haft en okej dag fram till att jag skulle ut och hämta en sak i mitt skåp. Min mobil ligger kvar på bänken, för att jag tänker att det här kommer gå snabbt så ingenting kommer hända. Men då är det två tjejer som gömer min mobil. Jag fick ju panik och trodde att den blivit snodd. Men det hade ju inte , jag tycker inte det var kul på något sätt. Tjejerna som gömde mobilen tyckte det var jätte kul. tillslut när jag letat ett tag så gick en kille i min klass och hämta den åt mej, för han visste var den låg. det var väldigt snällt av honom. Om han inte hade gjort det så hade jag nog varit utan mobil nu:S Jag förstår inte att man kan tycka nåt sånt är roligt!  förstår ni läsare det?

Nu ska ja dra ner på stan och träffa Lizzy:) puss

Fredag:)

Tja bloggen och alla läsare!  jag har varit ledig idag fett skönt. så idag har varit på stan  med Vickan och shopat  en gul väska, mascara och ett par mjukisbyxor :) sen gick vi hem till mej och lite senare kom Lizzy. Vi bakade choklad muffins.

Sen ringde vår tränare och sa att det inte blev nån träning:( fan också jag som ville träna. Sen efter det åkt jag och Vickan ner på stan för att se Gabbe dansa, men det missade vi, vilken dag, en riktig otursdag. Istället för att åka hem så gick jag och Vickan runt på stan ett tag och vi köpte jordgubbar:P Det var gott, sen inan vi åkte hem till henne köpte vi godis.

Nu sitter jag hemma hos vickan och ska sova här:) hoppas det blir en toppen kväll.  nu ska vi dra och kolla film. puss puss

var är våren?

Tja bloggen och alla läsare!  jag har inte hunnit blogg på ett tag. men nu gör ja det.  Just nu är jag med Zamme som sitter och spelar gitarr bervid mej. 

Igår hade vi tema respekt i skolan. På morgonen hade vår kurator förläsning vet ni vad hon gjorde? Hon stod och snacka om respekt och att alla åsikter va rätt , sen plötsligt börja hon gör person angrep på en kille i min klass bara för att hon inte hade samma åskt.  Efter  det hade  en kille som hette Leo Razzak en föreläsning han var skitbra och var jätte intressant att lyssna på. De var den bästa föreläsning jag varit på:)

Nu till en helt anan sak.  varför kommer snön , nu? Det var ju 5+ grader och nu är det kallt och snö. Jag som trodde det skulle bli vår igen. men det verkar som jag hade fel. Vinter är väl bra på sitt sätt, men jag längtar tills det blir varmt och vår. 

nu ska jag dra. puss

Äntligen Fredag

Tja boggen!

 Det är äntligen fredag. Idag har jag haft min sista serverings kurs i ettan. Så nu blir det kök igen:( och vi ska laga mat till alla elver skit kul NOT. Men men, man får väl stå ut. Om jag själv fick välja skulle jag ha servering hela tiden. Servering är skit kul :) Men det går ju inte hehe då skulle det bli tråkigt tillslutXD

Imorrn ska jag på bounce, det ska bli skit kul!

Nu ska jag dra på träning puss


Bio:)

Shoo bloggen! Idag har jag varit hemma igen. Men ikväll ska jag på bio med mimmi, vickan och kanske nån mer:P

 Fast jag har varit hemma från skolan. hehe jag känner mej som en riktig busungexD Jag ska se i taket lyser stjärnorna. Nu ska jag hoppa i duschen bloggar mer om bion ikväll. puss

Sjuk :(

Tja bloggen. I dag är jag sjuk och har feber:(. Jag som ville gå till skolan idag. jaja man kan inte göra så mycket åt det. Jag kanske ska hyra en film eller nåt. kanske, men jag vet inte vilken. vad rekomenderar ni?? Undar om det finns några mirakel kurer mot feber och sånt? Vet ni om det finns?  Nu sk jag gå och fixa mej nåt att äta. puss

RSS 2.0