hej hopp i ligonskogen

Tjenare!
Jag vet att jag har varit dålig på att blogga nu, men jag har haft så mycket att göra, så jag har inte hunnit.  Men man kan ju alltid blogga på mobilen, men det funkar inte på min telefon eller så är det jag som inte vet hur man gör(A). Men jag ska försöka att blogga mer nu framöver.
Idag har jag varit censor och gett både positiv och negativ kritik till min elev.  Jag fick äta god mat och hade trevligt sällskap.
Nu ska jag gå och fixa lite på rummet, puss på er.

sola sola

Hej påer! just nu sitter jag och solar i bikini och läser nysate Chic.  Ikväll ska jag beställa  hem student skor.   de blir ett par grå svarta =)  Nehe nu ska jag forsätta sola inan solen försvinner.
bloggar mer senare puss på er<3

student skor och bal skor =)

ska jag ha blommiga skor?
brons skor?
eller ska jag satsa på turkosmetalic?
om jag ska satsa på 2 vilka ska jag satsa då? =)  hjälp mig att välja!

Solen lyser och himlen är blå!

Hej bloggen och alla läsare!  Jag bloggade inte i går, men det var mycket att gör heltenklt, så jag hann inte.
Idag ska jag ha projektredovisning =) de ska bli skönt att ha de gjort.  Jag börjar vid 1 fett skönt, men jag ska till skloan halv 12 för att finslipa projektredovisningen =P.  Sen efter skolan ska jag hem och kanske plugga. Jag längtar till torsdag kväll då fina Isabelle komer hit =D de ska bli skit kul!
tycker ni att jag ska köpa ett par student skor eller ska jag köpa ett par skor som man ska ha på studenten och ett par till balen? (A) jag kan inte bestämma mig.
Kan blogga och lägga upp bilder på skorna senare, nu ska jag fixa mig inför skolan.  puss på er

Söndag 8 Maj 2011

Hej allihopa! läget med er?
Idag har jag umgåts med familjen, träffat Hanna och chillat. Senare idag ska jag rensar ur sista garderoben+ rensa ur skorna.  Här är det jätte fint väder och super varmt, nästan kvavt.
Nu ska jag sätta mig i solen med en kopp kaffe, bloggar kanske mer senare. puss på er.
.
en vår bild (som jag tog förra året)

vårsol idag =)

Hej på er! igår blev det ingen bloggning för jag hade fullt upp hela dagen =)
Men min födelsedag var ass bra! Jag fick fina peressenter. farmor och farfar och john och gittan var här och fikade det var jätte mysigt. Sen åt vi en jättegod middag jag, pappa, Carl, mamma, Anna-erin och lilla Stella. Sen kom mina kusiner och Henrik och översakade mig =)
Idag har jag tagit det lungt och rensat ur min garderob.  Det gick faktiskt bättre en jag trodde. Men jag har ju inte renast ur min skor än, så det kommer nog bli svårare(a)  Kanske kommer sälja nåt här på bloggen de får vi se!
Nu ska jag gå och kolla på basket. see u puss

5 maj 2011

Hej! läget? med mig är det sådär är fortfarande förkyld och det blir inte bättre snarare tvärtom! =(
Idag har ja gått upp vid halv 7. tagit det lungt ett tag, ätit frukost och gått på promenad.  resten av dagen har gått åt till att plugga! så nu tar jag en liten blogg paus =) Idag börjar jag 2 och har prov ända fram till typ 7 ikväll, Usch, hoppas det går bra! håll tummarna för mig. Jag längtar tills imorrn då jag  fyller år, ska bli spännade och se vad jag ska få i pressent hihi(a) och se vad min familj har planerat att vi ska gör.
Nu ska jag forsätta plugga!  puss och kram på er! bloggar kanske mer ikväll.

Sjuk =(

Hej på er!
Jag har blivit tok förskyld och jag tror att jag har feber.  Det är ju typiskt att jag ska bli sjuk nu, när jag har prov i bartenik imorrn. Jag kommer få IG inte bara för att jag är sjuk utanför att det är så himla mycket vi ska få in i skallen på den tortiska delen och sen ska vi stå i en bar och sälja drinkar, med högt tempo samtidigt som gästerna kommer komma fram och ställa massa frågor som man ska kunna svara rätt på. Jag är ju sån som vill ha de struktureart och puls, Men jag har en känsla av att det kommer bli kaos imorrn!  Trots att vi har förbrett massa inför imorrn.
Men nu ska jag sätta mig och plugga så kanske jag kan svar på någon fråga xP puss på er.

Tisdag

hej på er! läget? med mig är det bra!
Idag skulle jag ju gått med på studentskiva, men det gick inte eftersom jag var tvungen att vara med på en genomgång i skolan imorrn. och det fanns inte några tåg på morgonen =(.  Så istället för att sitta hemma och deppa åkte jag ner till Gävle över dagen och hälsade på min syster och lilla stella =) sen tog jag tåget hem tilsamans med pappa.  kvällen har gått till att göa klart instderings frågorna i barteknik, så nu är jag väldigt slut i huvudet.
Så¨nu ska jag sova och så bloggar jag mer imorgon! puss

Back in Hudik

Hej och godmorgon! Idag har jag min första skoldag efter praktiken och jag börjar inte förens halv 1 =) Det är sjukt nice. Dagen ska ägnas åt att fixa på rummet, packa, gå i skolan och kanske plugga!   Imorrn bitti ska jag tillbaka till uppsala för att gå på Vickans student skiva =D så nu gäller det att fundera ut nåt man ska klä ut sig till, temat är nämligen vad man vill bli när man blir stor. Jag vill ju bli massör, men det är ju lite svårt att klä ut sig till. Så jag funderar på att klä ut mig till servitris. eller har ni något bättre förslag?
Nu ska jag hoppa in i duschen puss på er<3

RSS 2.0