yo

tjabba tjena hallå!
Idag börjar jag halv 1 fett skönt =) så jag sov till kvart i 11 , men jag skulle egentligen gå upp kvart i 10, då jag gillar att ha gott om tid på morgonen! Men jag måste ha stängt av klacka på nåt sätt haha XD.  Alfred är ju i uppsala så jag har ingen hund att gå ut med =(
nu måste jag dra till skolan puss puss

Min dag =)

hej hopp!
Nu är det halv tid i basketen så jag passar på att blogga lite.  Det  Kroatien- Serbien som spelar om ni undrar.  Idag har jag haft matkunskap och vi gjorde massa olika soppor bl.a  fransk lök soppa och jordnätssocks soppa =) sen gjorde vi också grönsaks muffins och ostkrutonger typ efter det,  dessert som var en sorts äppel paj med vanilj-sås till.  Efter skolan gick jag ner på stan och titta lite speciellt efter ett par serveringsbyxor och serveringsskor. Jag hittade ett par jätte fina serveringsbyxor, men tyvärr hitta jag inga skor. vilket jag måste göra innan torsdag för då är det servering! en jag får väl helt enkelt leta upp ett par svarta skor i min garderob =P där kan jag säkert hitta nåt. Jag har ju typ 32 par så de borde ju finnas minst ett par svarta i garderoben iallafall. hur många skor har ni då?
nu ska ja fortsätta kolla på basket. ha de kram kram

Måndag igen!

Godmorgon allihopa!
Förlåt om det inte blivit så mkt updatering här på bloggen! Men det beror på att basket VM har börjat och det har hållit på från 10- 22 sen i lördags! Men jag lovar att jag ska försöka blogga så mkt som möjligt.
nu måste jag dra till skolan, så jag inte kommer försent. puss på er!

Gokväll!

tjenare allihopa!
idag blir det en lite senare bloggning. Idag har jag varit på en närodlad gård med klassen! Just nu  sitter jag och kollar på film, äter godis och dricker ett glas vin =P.
nu börjar filmen så nu ska jag titta på den! bloggar kanske mer ikväll. puss på er

Boda borg

hej hopp!
Jag har nästan precis kommit hem från Boda borg! där jag var med klassen. vi åkte dit i onsdags och åkte hem idag. Vi sov på ett gammalt psykhem. där de spökade så vi skrämmnde upp varandra haha. så Jag och  några till hade jätte svårt och sova. Jag reagerade på minsta lilla ljud och trodde det var anden som kom(A) Det var en sjuksköterska som hade jobbat där när det var psykhem, Hon hette fru Blomberg. Jag  såg inte henne som tur var, men det var andra som hade hört henne, jag kanske hörde henne, men det kan också varit någon annan som gick på toa eller nåt.  så idag är jag jätte trött och känner mig som en Zombie haha.
nu ska jag gå och stoppa fötterna i ett fotbad! puss på er!

heelllooo!

hej!
idag är det andra dagen i skolan! De ska faktiskt bli kul=) bloggar mer i eftermiddag!
nu ska jag dra till skolan puss på er

Måndag!

hej hej! idag har jag haft min första skoldag  och det var faktiskt rätt soft eftersom vi bara hade upprop och sen fick vi sluta. Sen gick jag på stan med pappsen och köpte skolgrejer och sen gick jag och hämta ut mitt nya pass och jag ser hemsk ut! men man ser väl aldrig bra ut på pass =P  efter det var jag åt på Bangkok kajen med pappa. nu sitter jag och kollar på svt forum och lyssnar på musik=)
nu ska jag fortsätta kolla på tv! puss puss

sista sommarlovs dagen!

hello!
Idag är sista dagen på sommarlovet någonsin eller iallafall på ett tag! solen skiner och jag ska nog sola lite och bli brun då jag börjar blekna =P Sen ska jag på middag hos farmor och farfar =) just nu sitter jag och lyssnar på Airplanes. min favorit låt just nu=)
nu ska jag gå och fixa köket. puss på er!

hubba bubba oupsi dayisy!

hubba bubba oupsi dayisy! 
jag kom precis hem från Gävle! Har varit på ikea där=) och träffat syrran, daniel, nemo och greta!  Nu sitter jag och skypear =)
men nu ska jag dra till blaxås! ha de så kanske jag bloggar mer när jag kommer hem! puss på er

Hola Amigos

hellooooo!
just nu sitter jag och snackar med isabelle  på skype och kollar på tv. tidigare idag har jag  har jag varit och gått med alfred hihi =) De är skönt och ha några dagar kvar på sommarlovet. nu ska jag verkligen njuta av de sista dagarna, medans jag kan!
nu ska jag gå och fixa nåt att äta! puss på er!

=)

Tjabba, tjena hallå!
Idag blir det en lung dag och sen ska jag laga mat till pappa ikväll. Igår kollade jag på The wedding date. den var riktigt bra, men lite försägbar m en annars så rekomderar jag den=)
nu ska jag dra ha de puss puss

Tooodaaaayy

Tjena!
Idag är det super varmt och man orkar typ inte göra någonting. fast de är skönt att att solen skiner iallafall!  senare i eftermiddag ska jag  åka till stranden och steka och bada=)
nu ska jag äta lunch see ya puss

sommar i dag

Tjenare i värmen!
Idag har Isabelle åkt Hem till Uppsala igen! Vi lät som vi var syskon på slutet bablade och gnabba hahaha, men å andra sidan har vi ju varit med varandra en stor del av sommaren, så då blir det väl så till slut XD Nu är jag precis hem kommen från stranden där jag legat och stekt och badat=) Vi åkte dit när vi lämnat av Isabelle på station.
nu ska jag dra puss på er

fredag den 13

Hejsan! Förlåt om de inte har blivit så mkt uppdatring på bloggen, men de har bara inte blivit så (A)
Idag har jag Bakat  bounty Cupcakes och bara chillat=) Ingenting dåligt har hänt trots att de är Fredag den 13 peppar peppar =) och iväll kanske de blir fredag den 13.
nu ska jag dra puss på er!

Road trip =D

Go kväll.
Har inte hunnit blogga förens nu! eftersom jag varit på road trip =P Vi har varit på Nåt berg vid dellen(en sjö här i hudik) och åt, sen åkte vi till Ingalundgård(en gård med keramik och tavlor till salu) sen åkte vi ut till stugan och åt middag, fikade och pratade!! När vi kom hem så var vi trötta efter en lång dag=)
Nu ska jag susssa godnatt sovgott!

Spa- dag med Isabelle =)

yo yo yo!
Idag har jag och Isabelle tagit det lungt  och haft spa-dag=) Med ansiktsmask, fot bad och målade naglar. Nu ska vi forsätta=)
puss puss

Hola hola

Tjoooo!
jag tänker bara blogga så ni vet att jag lever=P Och Jag Isabelle kollat på Ghost Rider En grymt bra film =)
tinling tingling pusshej Party on flok

Godmiddag

Tjolahopp i skogen!
Idag har jag jobbat, min sista dag på Håsta äldrebonde, Men det känns rätt skönt. Men vem vet jag kanske kommer tillbaka dit någon gång i framtiden. Nu är det bara 9 timmar till Isabelle kommer=D längtar! Hoppas tiden går fort.
Nu ska jag gå och handla puss på er!

undebra skor från have2have.se

Fick tips om denna sajten av Isabelle. Hade inte hörtals om den sajten förut. men shit vilka fina skor de finns där ni måste surfa in och kolla www.2have2 .se. Bl.a de här sötnosarna =)

hej hopp i ligonskogen

Hejsan svevsan!
Nu har  bara en vecka kvar på Håsta älderbonde, vilket är lite tråkigt.  Men å andra sidan ska de bli skönt och va ledig.  fast jag bara jobbat 1 vecka haha.
nu ska jag  tagga. puss

Halloj

yoyo yo!  whats up?
Idag har jag haft min tredje dag på mitt jobb, de var helt okej idag, fick gör mer så dagen gick lite fortrare =) Fast de är väldigt dåligt väder här, de har regnat hela dagen.
Just nu sitter jag och pratar med Isabelle och vi försöker slå vårat rekord att prata i telefon=) Nu ska jag fortsätta prata i telefon.
puss på er

Partyklänningar från Ellos.se

jag satt och letade en lång klänning och så hittade jag  alla dessa godingar=) visst e de fina?

Morning!

Godemorgon! hur mår ni idag då?

Idag ska jag jobba igen, hoppas jag får göra mer grejer idag=) och inte bara chilla. Just nu längtar jag till Fredag får då kommer min kära isabelle hit=D de ska bli skit kul!

Nu måste jag dra om jag ska komma i tid see ya puss puss

fler bilder från Gotland

Här kommer fler bilder från Gotland enjoy!
kärleksbänken
stranden vid kneipbyn
Färjan
Min och isabelles sko
de var rosor överallt typ
De blev en hel del godis=)
Havet

bilder från gotland


Visby
j
flera bilder kommer sen! puss puss

Hallå

hej hop i stugan!
Nu har jag kommit hem från min första dag på mitt sommarjobb. de var väldigt lungt, helt okej. lite långt tråkigt efetsom det inte fanns så mkt att göra.
puss puss

Goodmoring

Godmorgon gott folk!

Idag är de min första dag som jag ska sommarjobba på håstaäldreboende. Jag hoppas att de går bra.

bloggar mer ikväll.

puss på er

yo

tjabba tjena hallå!
Nu e jag tillbaka i Hudik ska börja blogga varje dag=)
lägger upp bilder från gotland och sthlm senare!
puss på er

RSS 2.0